عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

«سرایا القدس» محل تجمع نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد

«سرایا القدس» محل تجمع نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، محل تجمع نظامیان صهیونیست در شرق رفح را هدف حملات موشکی خود قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 12
کد خبر: ۲۷۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین محل تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی در شرق رفح را با شلیک چند موشک، هدف قرار داد.

 

به نوشته پایگاه خبری «العهد»، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت که در این حملات موشکی، چند نفر از نظامیان صهیونیست زخمی شدند.

 

مقاومت فلسطین همچنین اعلام کرد که یک فروند تانک «مراکاوا» رژیم صهیونیستی را شامگاه سه‌شنبه در شرق خان‌یونس هدف قرار داده است.

 

رژیم صهیونیستی امروز به صورت همزمان به نوار غزه و دمشق حمله کرد و دو نفر از اعضای ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین را ترور کرد، اما عملیات ترور دمشق در تحقق هدف ناکام ماند.

 

در حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه منزل «بها ابوالعطا» از رهبران جنبش جهاد اسلانی هدف گرفت که در نتیجه آن، وی به همراه همسرش به شهادت رسید. در حمله دیگر رژیم صهیونیستی به منطقه «المزه» دمشق، «معاذ» فرزند «اکرم العجوری» از اعضای دفتر سیاسی جهاد اسلامی به شهادت رسید.

 

نیروهای مقاومت در نوار غزه هم در واکنش به این حملات رژیم صهیونیست، تل‌آویو و شهرک‌های صهیونیستی را با ده‌ها راکت هدف قرار دادند. مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایات تا کنون بیش از ۱۵۰ راکت و موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار